Top

Palo Santo Heilig Hout Wierook - in zakje

17% Korting
  • Palo Santo Heilig Hout Wierook - in zakje
  • Palo Santo Heilig Hout Wierook - in zakje
  • Palo Santo Heilig Hout Wierook - in zakje
€ 5,99
4,99


Tuinbank lekker ingericht, boekje erbij of laptop met je favoriete serie, wat te knabbelen en wat te drinken. En oja, nog even wat wierookhout branden. Een heerlijk subtiele geur om je heen en in de tuin!

Je gebruikt dit hout als wierook. Het heeft een heerlijke geur als het wordt aangestoken, maar niet zo zwaar als de meeste wierook. Je steekt het aan, blaast de vlam uit, en verspreidt de rook van het smeulende hout. Loop ermee door de vertrekken die je wilt laten geuren / zuiveren van negatieve energie.  (vergeet vooral de hoeken niet en kijk uit voor smeulende deeltjes die er af kúnnen vallen, je wilt immers geen brandgaatjes in je tapijt :-)

Heilig Hout - Palo Santo wordt gezien als magisch, zeldzaam en heilig. Het is een heerlijk geurende houtsoort die veel wordt gebruikt door sjamanen en genezers. Zij gebruiken dit hout al duizenden jaren bij rituele zegeningen en zuiveringen.

Palo Santo geeft een lichte, zoete en ietwat kruidige geur welke niet zo sterk is als wierook, maar toch subtiel blijft hangen in een ruimte.

Als je er klaar mee bent leg je het in een vuurvast schaaltje, op een ijzeren aanrecht of fornuis, of een mooie abalone schelp. Dan kan het zonder gevaar smeulen en uitdoven.

Abalone schelp is ook verkrijgbaar, selecteer in het keuze menu of je er eentje bij wilt. (Afmeting van een schelp is ong. 10 cm lang.)

Verpakking: zakje met 4 tot 5 Palo Santo houtjes (ongeveer 30 gram), en beschrijving / uitleg op het papieren gedeelte.
Dikte verschilt enorm, lengte sowieso ook. Maar omdat je heel lang met een houtje doet, is dat niet zo erg.De Palo Santo uit het Andes gebied wordt lokaal en fairtrade gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de boom vallen. Vervolgens rijpt het hout 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Voor elke tien kilo verkocht hout wordt een nieuwe boom geplant, waardoor de natuur niet uitgeput maar in stand gehouden wordt.


Ervaringen van anderen (0)
Type deze code over aub.